Opinie

7,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,7
Komfort
7,3
Lokalizacja obiektu
8,0
Udogodnienia
6,8
Personel
8,2
Stosunek jakości do ceny
8,2

Opinie

    Miłosz
    nl

    Ocena

    6,2
    19 maja 2017

    Może być

    Pomimo, że zarezerwowałem pokój we wrześniu okazało się, że tego pokoju nie ma i musiałem dopłacic jeszcze 52 euro dodatkowo
    Pokój z widokiem na morze
    aneta
    pl

    Ocena

    7,1
    22 października 2016

    Obiektywnie...w naszej ocenie.:)

    W umowie mieliśmy napisane że pokój jest z widokiem....myśleliśmy że chodzi o morze lub góry, ale okazało się że to był widok na 2 metrowy mur oddzielający od sąsiadów. Podobna sytuacja było z dostepem do wi-fi, umowa mówiła że w pomieszczeniach wspólnych miał byc darmowy dostęp, tymczasem przeczytałam w cenniku , że całodzienny dostep do internetu kosztuje 20 euro...być może chodziło o możliwość korzystania w pokojach, ale tam moje urządzenia nie wyłapywały żadnej sieci...nie zweryfikowałam tego bo praktycznie nie było nas na miejscu i niespecjalnie nam na tym zależało. Myślę, że warto te dwie sprawy wcześniej uzgodnić pisemnie z Gospodarzem obiektu... Ogólnie chyba dość luźno podchodzi do zawieranych warunków umowy bo łóżko mieliśmy mieć jedno duże a były dwa...nie jest to większy problem tylko po co podawać takie warianty do wyboru? Mamy natomiast duże obiekcje co do kwestii utrzymywania czystości w trakcie naszego kilkudniowego pobytu. Nie chodzi o to że nie ma codziennego serwisu sprzątającego (o porządek potrafimy zadbać sobie sami), ale o to że w wynajmowanym studium brakowało mopa, gąbki do mycia naczyń, czy chociażby zwykłej ścierki do wytarcia stołu, czy podłogi. Było to między innymi konieczne ponieważ wokół kratki ściekowej w łazience po prysznicu zbierała się woda i wynosiło się to na resztę podłóg w pokoju.... Kiedy mąż w pierwszym dniu poszedł poprosić gospodarzy o coś do powycierania stołu, lub wytarcia naczyń usłyszał , że takie rzeczy może kupić w pobliskim Markecie...uważamy, że gospodarze powinni się cieszyć z tego, iż goście sami chcą sobie zadbać o porządek... i powinni w tym pomóc.. Jest jeszcze kwestia wyposażenia samej kuchni: -jest toster, expres do kawy, dwa palniki kuchenki elektrycznej, czajnik do wody, lodówka... -ale gdybyśmy chcieli zaprosić kogoś na kawę to już byłby problem...kuchnia była wyposażona tylko w dwa komplety sztućców ( łyżka, łyżeczka, widelec ) dwie filiżanki do kawy, trzy talerze i jeden kubek...
    Obiekt ogólnie zadbany, w dniu przyjazdu pokój był czysty, większy niż widać to na zdjęciach reklamowych, pościel świeża... Przy obiekcie dwa baseny przy których można spędzać czas... W samej Stalidzie nie ma zbyt dużo do robienia oprócz plażowania i łażenia po sklepach z pamiątkami..:) Lokalizacja dobra jako baza wypadowa. Gospodarze organizują odpłatne wieczorki z tradycyjną kuchnią, tańcami z ogniem i muzykowaniem...Pośredniczą również w organizacji różnych wycieczek. O samych gospodarzach nie za duzo możemy napisać, ponieważ praktycznie nie było nas na miejscu, wracaliśmy tylko się wyspać i przygotować ciepły posiłek, ale z tych sporadycznych kontaktów odniesliśmy sympatyczne wrażenie... Obiekt sąsiaduje z piekarnią więc jest blisko po chleb, a zapach świeżo pieczonego był fajnym dodatkiem..:) Pomimo pewnych niedogodności o których pisałam, ze względu na cenę wybralibyśmy jeszcze raz ten obiekt...
    carlene
    gb

    Ocena

    8,8
    21 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Julie
    gb

    Ocena

    4,2
    18 czerwca 2018

    Not happy with so called superior apartments

    We paid for superior family apartments knowing Greek accommodations are usually small even though there was only two of us in each apartment. There was definitely nothing superior about them. We were supposed to be able to sleep four but how? There was only two beds and no sofa bed. Rooms were small and very basic. Sheets were not changed on the beds for the whole week and air conditioning had to be paid for daily!
    Maria spoke good English and was very friendly. Location is great only a short walk to the main strip and 30 mins from the airport.
    Margaret
    gb

    Ocena

    8,8
    26 maja 2018

    comfy,good food,good entertainment, plus the nicest people you could wish to meet. xxxx

    The shower,it needed a curtain around it.
    The family atmophere made me feel like a part of the family,nothing was too much of a problem . Maria,stavros ,mama and papa,ireni and emilia,much love to you all from me and my family xxxxx
    carlene
    gb

    Ocena

    9,2
    26 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    John Collumb
    gb

    Ocena

    10
    20 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Angela
    fr

    Ocena

    8,3
    29 października 2017

    Great for an overnight stay or very basic self-catering holiday on the cheap.

    Convenient for an overnight stay en route to our destination the next day. Half hour from Heraklion airport and five mins from the Express road to Agios Nikolaos. Also a short walk down to the beach area and shops. The cost of the room compensated for the proximity to the old main road to Heraklion which went quiet overnight, so did not prevent us getting a good night's sleep.
    Kenny
    gb

    Ocena

    4,6
    23 października 2017

    Will not be using it again and would not reccomend it

    main road about 30 mtrs away smell of fuel,heavy goods vehicles 24 hrs a day, road used like a race track
    It had a pool that's about it
    David
    gb

    Ocena

    8,8
    3 października 2017
    Basic hotel but well worth the price!! Would stay again!!!
    John
    gb

    Ocena

    10
    20 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michael P.
    il

    Ocena

    9,2
    18 września 2017
    Light-transparent windows in the door.
    Silent family place, clean room.
    ANDREW
    gb

    Ocena

    8,3
    27 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pamela
    gb

    Ocena

    8,8
    17 czerwca 2017

    Good value for money.

    The beds.
    Very good hosting.clean pool.great food.
    Ron
    de

    Ocena

    7,1
    26 maja 2017

    Very okay

    Kitchenette old
    Very good and proper beds, nice swimmingpool
    Lindsey
    gb

    Ocena

    10
    5 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mary
    gb

    Ocena

    7,1
    27 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ronni
    gb

    Ocena

    6,7
    2 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Happy traveller
    gb

    Ocena

    5,8
    8 września 2016

    Have stayed in better places for cheaper in Stalis

    No sound proofing in the rooms, could here doors slamming etc. Uncomfortable beds and hard pillows. Bathrooms need modernising, fridge needs replacing, furniture very basic
    gb

    Ocena

    8,3
    5 sierpnia 2016

    Excellent value for money, no complaints!

    Maria was lovely and very helpful. Hotel was just a couple of minutes walk from all the main restaurants and shops in Stalis. The hotel had everything you need, air con was good and the pool bar food was yummy!
Ładowanie opinii